Ben je benieuwd hoe gezond en fit je bent? Test dat nu gratis! Dat kan op verschillende dagen en op verschillende locaties. Onze beweegmakelaar, een fysiotherapeut en een praktijkondersteuner van de huisarts (POH’er) nemen verschillende testen bij je af en geven je een passend advies.

De gezondheidscheck bestaat uit drie categorieën. Je start met de algehele fitheidstest met focus op uithoudingsvermogen, lichaamskracht en lichaamswaarden. Onder andere je bloeddruk, cholesterol en glucose (suiker) worden gemeten. Aansluitend is de valrisico test en komt Positieve Gezondheid aan bod, waarin je antwoord geeft op de vraag: Hoe zie jij jouw eigen gezondheid? De testen zijn voor iedereen te doen, maar je mag ook onderdelen overslaan. Je bepaalt zelf wat je doet. De aanwezige professionals helpen je hier graag bij. Zij geven informatie en beantwoorden eventuele vragen. Daarnaast vertelt onze beweegmakelaar meer over de valpreventiecursus ‘Blieven Staon!’ die binnenkort in Steenderen start.

Datum en tijd

locatie

20 september – 9.30 tot 11.30 uur

IndoorSport, Overweg 16 in Vorden

21 september – 9.30 tot 11.30 uur

De Kei, Burgemeesters Plantenplein 1 in Steenderen

22 september – 9.30 tot 11.30 uur

Kantine Hessenhal, Monumentenweg 32 in Hoog-Keppel

Aanmelden

Trek gemakkelijke kleding en schoenen en laat je testen! Sportkleding en -schoenen mag, maar is niet verplicht. Graag maken wij een inschatting van het aantal deelnemers. Meld je daarom aan via www.bronckhorst.nl/gezondheidscheck-55. Voor vragen kun je contact opnemen met beweegmakelaar Lise Middelkoop of met Karin ten Heggeler via tel. (0575) 75 02 50 of beweegmakelaar@bronckhorst.nl.

Aanmelden