Twijfel je of jouw huis voldoende is geïsoleerd? Laat dan een gratis warmtefoto van je huis maken. Daarmee kom je er eenvoudig achter waar jouw huis mogelijk nog warmte verliest. En het goede nieuws is: vaak is daar gemakkelijk iets aan te doen! 

Meld je aan 

Woon je in Steenderen, Olburgen of Rha, dan kun je je nu aanmelden voor een gratis warmtefoto. De warmtefoto’s worden gemaakt door de vrijwilligers van Op Morgen. Op een koude ochtend – wanneer precies, dat ligt aan het weer - trekken zij er in alle vroegte op uit om foto’s te maken van elk huis in het dorp dat is aangemeld. Binnen een paar dagen kun jij je persoonlijke warmtefoto online inzien bij het Energieloket. Kijk op www.energieloketachterhoek.nl voor meer info. 

Een warmtefoto, wat heb je daar eigenlijk aan? 

Een warmtefoto laat zien waar jouw woning warmte verliest. Zelfs als je denkt dat jouw huis goed geïsoleerd is, komen vaak verrassende warmteverliezen aan het licht.  

Wat kun je doen als je huis warmte verliest 

Met de informatie van de foto kun je in actie komen. Bijvoorbeeld je zolder beter isoleren. Of isolatiefolie aanbrengen achter je radiatoren. Ben je een handige klusser? Dan kun je zelf aan de slag. Wist je dat je daar ook gewoon subsidie voor kunt krijgen? En als je meer energiebesparende maatregelen wilt nemen, dan kun je een woningverbeterplan laten

Op-Morgen.nl logo

Op Morgen: voor de toekomst van Bronckhorst

Voor de toekomst van Bronckhorst is een duurzame betrokkenheid van inwoners en ondernemers onmisbaar. Samen maken we Bronckhorst tot een fijne plek om te wonen en te werken. Op het platform Op Morgen(externe link) bundelen we onze krachten voor een beter klimaat met handige tips en mooie verhalen.