Dienstverlening Bronckhorst

Icon

In Nederland zijn verschillende maatregelen afgekondigd vanwege het coronavirus. U vindt deze op www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid. U leest op deze pagina wat de acties zijn rondom de dienstverlening van de gemeente Bronckhorst. 

Onze dienstverlening

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Met in acht name van de geldende maatregelen hebben we de onderstaande preventieve afspraken met elkaar gemaakt.

 • Klantcontact in coronatijd

  Wij helpen u graag. Op het gemeentehuis is het de laatste weken een stille boel, want de meeste ambtenaren werken in deze coronatijd thuis. Maar de dienstverlening aan u gaat gewoon door. Voor onze medewerkers van Klantadvies zijn het drukke tijden, omdat de landelijke coronamaatregelen veel vragen bij u oproepen. Zij beantwoorden telefoontjes en e-mails, ontvangen bezoekers aan de balie en handelen natuurlijk ook de reguliere aanvragen van bijvoorbeeld rijbewijzen en identiteitsbewijzen en geboorteaangiften af.

 • Afvalinzameling tijdens corona

  Circulus-Berkel zamelt in Bronckhorst het huishoudelijk afval in. Aan huis, bij de milieuparkjes en op de Recyclepleinen. Ze zetten er met de hele organisatie de schouders onder om alle inzamelingen ook in deze bijzondere tijd zo goed mogelijk door te laten gaan.

 • Publieksbalie

  De publieksbalie is open. Bent u (neus)verkouden, hoest u of hebt u koorts? Dan vragen wij u telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen en niet naar het gemeentehuis te komen. Dat kan via (0575) 75 02 50 of het contactformulier. Verschillende producten en diensten kunt u ook digitaal aanvragen via onze website. Onze gemeente werkt op afspraak, maak dus altijd eerst een afspraak voor uw bezoek, via telefoon of digitaal op onze website.

 • Afspraak met de gemeente

  Afspraken met medewerkers van de gemeente gaan in principe telefonisch. Heeft u een afspraak bijvoorbeeld over een bouwvergunning of bestemmingsplanwijziging, dan bellen wij u. Lukt ons dit niet, dan zoeken we op een andere manier contact met u.   

 • Sociale teams en gebiedsambtenaren

  De spreekuren op de locaties van de sociale teams en de spreekuren van gebiedsambtenaren op locatie vervallen. Zij zijn telefonisch en digitaal wel bereikbaar via (0575) 75 02 50 of het contactformulier.

Archief