Dienstverlening Bronckhorst

Icon

De meest actuele coronamaatregelen die gelden, vindt u op www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid. U leest op deze pagina wat de acties zijn rondom de dienstverlening van de gemeente Bronckhorst. 

Onze dienstverlening

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Met in acht name van de geldende maatregelen hebben we de onderstaande afspraken met elkaar gemaakt.

 • Hulp nodig bij maken coronatoegangsbewijs?

  Heeft u geen computer en wilt u een online coronatoegangsbewijs aanmaken? Of wilt u een coronabewijs uitprinten? Maar heeft u geen printer of lukt het allemaal niet? Vraag om hulp aan familie, vrienden of een buur. Verder kunnen veel bibliotheken u helpen, zodat u het bewijs kunt aanmaken en gebruiken. U kunt ook contact opnemen met de rijksoverheid via het landelijke nummer 0800 14 21. Hier kunt u een aanvraag doen om uw vaccinatiebewijs op papier thuisgestuurd te krijgen via de post (dit kan min. 5 werkdagen duren). U heeft voor het aanvragen van het bewijs uw BSN-nummer nodig.

 • Publieksbalie

  De publieksbalie is open. Bent u (neus)verkouden, hoest u of hebt u koorts? Dan vragen wij u telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen en niet naar het gemeentehuis te komen. Dat kan via (0575) 75 02 50 of het contactformulier. Verschillende producten en diensten kunt u ook digitaal aanvragen via onze website. Onze gemeente werkt op afspraak, maak dus altijd eerst een afspraak voor uw bezoek, via telefoon of digitaal op onze website.

 • Afspraak met de gemeente

  Afspraken met medewerkers van de gemeente over bijvoorbeeld een bouwvergunning, bestemmingsplanwijziging of het organiseren van een evenement verlopen nog veelal telefonisch. Lukt dit niet, dan zoeken we op een andere manier contact met u. Onze sociale teams op locatie zijn wel open, de sociaal consulenten gaan indien mogelijk en gewenst op huisbezoek en onze gebiedsambtenaren en accountmanagers zijn ook weer live op pad in de gemeente.

 • Sociale teams en gebiedsambtenaren

  De locaties van de sociale teams zijn weer open per 21 juni. Er zijn verschillende inloopmomenten in de week waarop u binnen kunt wandelen of u een afspraak kunt maken. Bekijk de openingstijden en contactgegevens van de sociale teams.Op de locaties gelden de basis-coronaregels. Wilt u toch nog liever digitaal of telefonisch iets bespreken? Ook dat kan via (0575) 75 02 50 of geef het aan als u online afspraak maakt. De consulenten gaan ook weer op huisbezoek. Uiteraard houden zij zich ook aan de geldende corona-maatregelen.  
   

  De vaste spreekuren van de gebiedsambtenaren zijn nog niet opgestart. Wel kunt u een afspraak met een gebiedsambtenaar maken op locatie om iets te bespreken. Zij telefonisch bereikbaar via (0575) 75 02 50 of het contactformulier. Digitaal overleggen blijft ook mogelijk. Meer informatie over onze gebiedsambtenaren en wat zij voor u kunnen betekenen vindt u op de pagina 'Gebiedsambtenaren'.

Archief