Dienstverlening Bronckhorst

Icon

De meest actuele coronamaatregelen die gelden, vindt u op www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid. U leest op deze pagina wat de acties zijn rondom de dienstverlening van de gemeente Bronckhorst. 

Onze dienstverlening

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Met in acht name van de geldende maatregelen hebben we de onderstaande afspraken met elkaar gemaakt.

 • Publieksbalie

  De publieksbalie is open. Bent u (neus)verkouden, hoest u of hebt u koorts? Dan vragen wij u telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen en niet naar het gemeentehuis te komen. Dat kan via (0575) 75 02 50 of het contactformulier. Verschillende producten en diensten kunt u ook digitaal aanvragen via onze website. Onze gemeente werkt op afspraak, maak dus altijd eerst een afspraak voor uw bezoek, via telefoon of digitaal op onze website. In onze publieke ruimten is het verplicht om een mondkapje te dragen. Ook houden wij ons aan de 1,5m afstandsregel.

 • Afspraak met de gemeente

  Afspraken met medewerkers van de gemeente over bijvoorbeeld een bouwvergunning, bestemmingsplanwijziging of het organiseren van een evenement verlopen nog veelal telefonisch of online. Lukt dit niet, dan zoeken we op een andere manier contact met u. Onze sociale teams op locatie zijn wel open, de sociaal consulenten gaan indien mogelijk en gewenst op huisbezoek en onze gebiedsambtenaren en accountmanagers zijn ook live op pad in de gemeente (allemaal coronaproof).

 • Sociale teams en gebiedsambtenaren

  De locaties van de sociale teams zijn open. Er zijn verschillende inloopmomenten in de week waarop u binnen kunt wandelen of u een afspraak voor kunt maken. Bekijk de openingstijden en contactgegevens van de sociale teams. Op de locaties gelden de basis-coronaregels (incl. dragen van mondkapje en 1,5 meter afstand houden). Wilt u toch nog liever digitaal of telefonisch iets bespreken? Ook dat kan via (0575) 75 02 50 of geef het aan als u online afspraak maakt. De consulenten gaan ook op huisbezoek. Uiteraard houden zij zich daarbij ook aan de geldende corona-maatregelen. 

  Met de gebiedsambtenaren kunt u op locatie in Bronckhorst een afspraak maken om iets te bespreken. Zij telefonisch bereikbaar via (0575) 75 02 50 of het contactformulier. Digitaal overleggen is ook mogelijk. Meer informatie over onze gebiedsambtenaren en wat zij voor u kunnen betekenen vindt u op de pagina 'Gebiedsambtenaren'.

Archief