Dienstverlening Bronckhorst

 • Klantcontact in coronatijd - Update 7 oktober

  Wij helpen u graag. Op het gemeentehuis is het stil, want de meeste ambtenaren werken in de coronatijd thuis. Dit is overeenkomstig het advies van de rijksoverheid. Maar onze dienstverlening aan u gaat gewoon door. Voor onze medewerkers van Klantadvies is het vooral druk als het kabinet nieuwe maatregelen aankondigt of maatregelen aanpast. Zij beantwoorden telefoontjes en e-mails hierover, maar ontvangen ook bezoekers aan de balie en handelen natuurlijk de reguliere aanvragen van bijvoorbeeld rijbewijzen en identiteitsbewijzen en geboorteaangiften af.

 • Dienstverlening Bronckhorst - de acties t/m 28 april

  In Nederland zijn tot en met 28 april en 1 juni verschillende maatregelen afgekondigd vanwege het coronavirus. U vindt deze op www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid. U leest in dit artikel wat de acties zijn rondom de dienstverlening van de gemeente Bronckhorst tot en met 28 april. 

 • Publieksbalie

  De publieksbalie is open. Bent u (neus)verkouden, hoest u of hebt u koorts? Dan vragen wij u telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen en niet naar het gemeentehuis te komen. Dat kan via (0575) 75 02 50 of het contactformulier. Verschillende producten en diensten kunt u ook digitaal aanvragen via onze website. Onze gemeente werkt op afspraak, maak dus altijd eerst een afspraak voor uw bezoek, via telefoon of digitaal op onze website.

 • Afval

  De afvalinzameling is uitbesteed aan Circulus. Op dit moment zijn er geen grote problemen voor de inzameling. Wel is kringloopbedrijf Aktief in Doetinchem door de coronasituatie tijdelijk gesloten. Dit betekent dat er geen herbruikbare/verkoopbare goederen en elektrische apparaten worden aangenomen of opgehaald. Het afvalbrengpunt in Doetinchem neem vanwege de beperkte opslagmogelijkheden ook geen kringloopgoederen en elektrische apparaten aan. We verzoeken u de kringloopgoederen en elektrische apparaten te bewaren tot de situatie weer normaal is.

  Indien u de spullen niet kunt bewaren, kunt u ze in uiterste nood betaald wegbrengen als grof afval naar het Recycleplein in Zutphen. Voor de afvalbrengpunten in Doetinchem en Zutphen geldt verder dat max. 5 auto’s tegelijk op het terrein toegestaan kunnen worden. Anderen moeten buiten de poort wachten. Overweeg of het noodzakelijk is uw afval nu naar het afvalbrengpunt te brengen of dat dit op een later moment kan. U leest alles over de maatregelen die Circulus neemt op www.circulus.nl. Als wijzigingen optreden in de inzameling vindt u dit direct op deze site! Voor milieuparkjes geldt dat bijplaatsen verboden is. Houd hier nu extra rekening mee om verspreiding van het virus te voorkomen.