Fotowedstrijd 'Verborgen schatten van Bronckhorst'

Onze gemeente kent vele bijzondere plekken die niet bij iedereen bekend zijn, ofwel de verborgen schatten van Bronckhorst. Want welke plekken verdienen wat extra aandacht, zijn de moeite waard om te verkennen of mogen meer bekendheid krijgen? Ga de uitdaging aan en doe mee aan onze fotowedstrijd en fotografeer deze unieke locaties door je eigen lens.

Wat gaan we doen?

U kon tot en met 31 oktober deel nemen aan de fotowedstrijd. We werken met drie verschillende categorieën: tot en met 18 jaar, volwassen en medewerkers van gemeente Bronckhorst. Wanneer de inzending is gesloten, gaat de jury aan de slag om de mooiste foto’s uit te zoeken. Deze foto’s gaan vervolgens tijdens een stemronde op Facebook strijden voor de eerste plaats.

Wat kunt u winnen?

De winnaar van de categorie tot en met 18 jaar gaat er vandoor met een gave polaroidcamera. De winnaars van de andere twee categorieën krijgen een diner bon t.w.v. €75 om in te zetten bij één van onze lokale ondernemers. Daarnaast zullen de foto’s worden gebruikt voor verschillende communicatie-uitingen van gemeente Bronckhorst. De kans is dus groot dat u uw foto nog vaak gaat tegenkomen!

Hoe kunt u deelnemen?

Dus kent u een ‘verborgen schat van Bronckhorst’? Pak dan snel uw camera! Vul onderstaand formulier in en voeg uw mooiste foto van een verborgen schat eraan toe. En wie weet gaat u er straks vandoor met de eerste prijs! Door deel te nemen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de fotowedstrijd.

Algemene voorwaarden

Als u meedoet aan de fotowedstrijd, gelden de volgende voorwaarden:

  • Als u meedoet aan de fotowedstrijd van gemeente Bronckhorst stelt u de ingezonden foto’s beschikbaar voor gebruik in onze communicatiemiddelen. 
  • We mogen de foto’s gebruiken op social media.
  • De natuur en het bijbehorende cultureel erfgoed worden niet verstoord bij het fotograferen.
  • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.
  • Aanstootgevende foto’s worden gediskwalificeerd.
  • De foto’s moeten digitaal worden ingezonden als jpeg.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De winnaar(s) krijgen persoonlijk bericht.