Hart onder de riem

Icon

 • Bericht van de burgemeester - 22 mei

  Beste inwoners, Met velen van u bekeek ik 19 mei de persconferentie van minister-president Rutte. De eerder aangekondigde versoepelingen per 1 juni gaan door en bieden soms zelfs nog iets meer mogelijkheden dan verwacht! Dat is fijn. Hij gaf aan dat we het met elkaar hebben verdiend. En zo is het! Door ons aan de regels te houden (en die waren soms best zwaar) hebben we het aantal besmettingen naar beneden gekregen.

 • Bericht van college van b en w - 10 mei

  Beste inwoners, “Eerder dan verwacht hield minister president Rutte afgelopen week weer een persconferentie. Hij kondigde aan dat het aantal mensen met corona zodanig afneemt dat we stap voor stap de coronamaatregelen in ons land kunnen versoepelen. Hij stelde daarbij wel duidelijk dat versoepeling geldt zolang het virus beheersbaar blijft. Voor velen van ons was dit goed nieuws. We krijgen weer wat meer bewegingsvrijheid! Het naleven van de regels (1,5 meter afstand, handen wassen, zoveel mogelijk thuiswerken etc.) blijft echter van groot belang.

 • Bericht van de burgemeester - 25 april

  Beste inwoners, Hoe gaat het met u? En uw naasten? Ik hoop van harte dat het u goed gaat. Gelukkig geldt dat voor de meeste Bronckhorsters. Maar er zijn inwoners die in deze tijd een naaste hebben die ziek is of iemand in hun omgeving verloren zijn. Mijn gedachten zijn bij u en ik wens u veel sterkte. 

 • Wat lekkers voor bewoners en medewerkers verzorgings- en verpleeghuizen - 8 april

  Verpleeg- en verzorgingshuizen zijn gesloten voor bezoekers en we weten nog niet voor hoe lang. Het is een verstandig besluit, maar wel een besluit met verdrietige consequenties. Familie, vrienden en naasten kunnen niet op bezoek komen. En dat in een moeilijke tijd waarin we juist het liefst wél bij elkaar zijn. Daarom brengt wethouder Blaauw, namens burgemeester en wethouders, op 8 en 9 april 2020 een lekkere attentie langs bij alle verpleeg- en verzorgingshuizen in Bronckhorst. Om hen een hart onder de riem te steken en te laten weten dat wij aan hen denken! Samen Goed Gaon!

 • Bericht van de gemeenteraad - 7 april

  Beste inwoners van Bronckhorst, Nu de hele wereld getroffen wordt door het coronavirus willen wij als gezamenlijke politieke partijen u een hart onder de riem steken. Wij realiseren ons dat wij niet veel voor u kunnen doen, nu het virus ons allen treft. Maar weet dat onze gedachten bij u zijn. Wij willen een boodschap uitzenden dat ons allen bindt. Vanuit onze verantwoordelijkheid dat wij u samen als één gemeenteraad vertegenwoordigen. Verschillen die er zijn doen er even niet toe.

 • Bericht van college van b en w - 7 april

  Beste inwoners, “De eerste drie weken met verstrekkende coronamaatregelen zitten er op. Door het grote aantal besmettingen en overlijdens in Nederland, zagen we al aankomen dat de maatregelen voortgezet zouden moeten worden. Nu geldt de datum 28 april. Wederom een zeer ingrijpend besluit. Maar het is nodig. Nederland heeft te maken met de grootste crisis buiten oorlogstijd. Het treft ons allemaal en alleen samen dringen we het coronavirus terug.

 • Bericht van jeugdburgemeester Kjeld - 30 maart

  Ook de jeugdburgemeester van Bronckhorst moet thuis blijven. Dat is soms best saai. Daarom heeft hij wat tips voor jullie.

Archief