In gesprek met iemand van het college

Icon

Even een vraag met een collegelid bespreken? Of een dilemma dat u bezighoudt? Hebt u een goed idee dat u wilt aankaarten? Dat kan! U kunt hiervoor een afspraak maken of langskomen op het inloopspreekuur.

Inloopspreekuur

Het college inloopspreekuur is elke dinsdag van 17.00 tot 17.30 uur. Eén van de collegeleden is dan aanwezig om met u in gesprek te gaan. U kunt gewoon binnenwandelen. Geef bij binnenkomst in het gemeentehuis aan dat u voor het spreekuur komt. De spreektijd is max. 10 minuten. Als een onderwerp meer tijd vergt, wordt in overleg een vervolgafspraak ingepland.

Op afspraak

Naast het spreekuur kunt u op afspraak terecht bij de collegeleden. U kunt een afspraak maken via het bestuurs- en directiesecretariaat van de gemeente, tel. (0575) 75 03 84 of bestuurssecretariaat@bronckhorst.nl.

Het is aan te raden voor onderwerpen die bij het taakgebied (zie taakverdeling) van een bepaalde wethouder of de burgemeester horen, daarvoor met het betrokken collegelid een afspraak te maken. Tijdens het gesprek kan ook een vakambtenaar aanwezig zijn.