Jeugd

Icon

  • Onderwijs

    Meer informatie over de gevolgen van de coronamaatregelen voor het onderwijs en de kinderopvang voor scholieren, (gast)ouders, kinderopvangorganisaties en het onderwijs vindt u op de website van de Rijksoverheid. Bijvoorbeeld over de regels en afspraken voor basisonderwijs en speciaal onderwijs, kinderopvang, voortgezet (speciaal) onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hogescholen en universiteiten en over zaken als thuis studeren, hulp en ondersteuning bij onderwijs op afstand, testen etc.

  • Met positieve vibes de coronatijd door: tips en trucs

    Heb jij het ook wel eens moeilijk in deze coronatijd? Het Nederlands Jeugdinstituut heeft op hun website veel handige tips en trucs verzameld voor positieve vibes, voor (sport)activiteiten of als je met iemand wilt praten omdat je niet goed in je vel zit etc., kijk eens op de website van het Nederlands Jeugdinstituut. Voor vragen en hulp kunnen ook onze sociale teams wellicht uitkomst bieden.

  • Jong in coronatijd

    Onder andere door gezellige en sportieve activiteiten te organiseren bijvoorbeeld in de vakanties proberen we het contact met jongeren zo goed mogelijk contact te houden. Onze combinatiefunctionarissen weten hier alles van. En mocht je niet zijn aangesloten bij een club en wil je meer weten over sportmogelijkheden of wil je graag zelf wat organiseren en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Je kunt hiervoor bij onze combinatiefunctionarissen terecht.

Archief