Jeugd

Icon

 • Aan kinderen en jongeren: Wat houdt jou bezig?

  Premier Rutte deed op 19 mei 2020 een oproep aan kinderen en jongeren om mee te denken over wat belangrijk is voor Nederland na Corona. Onze jeugdburgemeester Kjeld vindt dit ook belangrijk en hoort graag wat kinderen en jongeren bezig houdt in deze bijzondere tijd. Bekijk de oproep van Kjeld...

 • Hele zomer lang #slimmerchillen

  De campagne ‘Slimmer chillen = Corona killen’ gaat ook door in de zomermaanden. Dat hebben acht veiligheidsregio’s, waaronder de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland waar Bronckhorst onder valt,  besloten. Dat betekent dat jongeren en studenten hun ideeën en goede voorbeelden voor de 1.5 meter samenleving van de toekomst tot 1 september kunnen insturen. Deel jouw creatieve ideeën voor de toekomst. De beste inzendingen maken kans op een waardecheque. Doen!

 • Weer sporten

  Iedereen, dus ook kinderen en jongeren mogen weer binnen en buiten sporten. Er zijn nog wel een aantal belangrijke afspraken, ook voor jullie ouders. Alle informatie hierover vind je op de coronapagina voor verenigingen.

  Ben je niet lid van een sportclub en zou je wel een keertje mee willen doen? Dat mag, als je van te voren wel even contact zoekt met de club. Veel plezier!