30 dagen geen alcohol: doe ook mee!

U bekijkt een pagina uit het archief 07-01-2020

Drinkt u weleens alcohol? En bent u benieuwd wat er gebeurt als u daar even mee stopt? Doe dan op 1 januari 2020 mee aan IkPas. Veel mensen drinken alcohol. Op feestjes, na het sporten, tijdens het eten, na het werk of voor het slapen gaan. Misschien vindt u het gezellig, drinkt u omdat u stress hebt of omdat u zich eenzaam voelt. Alcohol drinken is voor veel mensen een gewoonte geworden, waar ze niet meer zo vaak bij stilstaan.


Maar wist u ook dat (tijdelijk) stoppen met alcohol veel voordelen heeft?

  • Het scheelt geld
  • U voelt u fitter; geen ‘kater’ meer de volgende dag
  • U slaapt beter door
  • U kunt altijd autorijden, ook na een feestje

Ervaar zelf welke voordelen IkPas voor u heeft. Doe op 1 januari ook mee!

Ondersteuning

Inschrijven kan op ikpas.nl. Daarnaast is er een IkPas app die u ondersteunt en kunt u terecht op Facebook, Twitter en Instagram voor ondersteuning. Na inschrijving kunt u via een persoonlijke online omgeving of de app gratis advies krijgen van een IkPas coach en nieuwsbrieven met tips ontvangen. Zo helpt IkPas u om het 30 dagen vol te houden! Gaat u de uitdaging ook aan? Kijk dan op ikpas.nl voor meer informatie.  

Meer nodig?

Maakt u zich zorgen over uw drankgebruik of het drankgebruik van iemand in uw omgeving?
En wilt u er eens met een professional over praten? Neem dan contact op met Margriet de Winkel, via e-mail: m.winkel@iriszorg.nl of tel. (088) 60 61 728) van Iris in de Buurt.