Achterhoekse Bespaaractie van start

De Achterhoekse Bespaaractie in Bronckhorst is gestart. Inwoners kunnen zich inschrijven voor een collectieve bespaaractie om voordelig dak, muren, vloeren en ramen te isoleren.
 

Veel huizen van voor 1980 zijn bij de bouw niet of nauwelijks geïsoleerd, waardoor er met name in de wintermaanden veel warmte onnodig uit huis verdwijnt. Isoleren is daarom een goed idee. Dit bespaart energiekosten en zorgt voor meer woongenot. U kunt ervoor kiezen om uw huis zelf te isoleren, maar het kan veel voordeliger zijn om dit samen met andere inwoners van Bronckhorst te doen!

Vrijblijvend advies

Bij de Achterhoekse Bespaaractie wordt u al het werk uit handen genomen. Het energieloket helpt u door het hele proces en zorgt ervoor dat u de beste aanbieding krijgt. U zit nergens aan vast en maakt altijd uw eigen keuzes.

Via deze inkoopactie kunt u voor een eigen bijdrage van 20 euro deskundig advies en vrijblijvende offertes voor isolatieglas, dak-, vloer- en spouwmuurisolatie aanvragen. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk door lokale partijen uitgevoerd.

Interesse?

Meldt u zich nu vrijblijvend aan via www.achterhoeksebespaaractie.nl/bronckhorst.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het energieloket via tel. (0314) 820 360 of mail naar vragen@achterhoeksebespaaractie.nl

De Achterhoekse Bespaaractie wordt uitgevoerd door het energieloket van de Achterhoekse gemeenten, geco├Ârdineerd door AGEM in samenwerking met Susteen.