Let op: Wegens onderhoudswerkzaamheden is het NIET mogelijk om op vrijdag 25 oktober 2019 een paspoort of identiteitskaart aan te vragen. Ophalen van eerder aangevraagde documenten is wel mogelijk.

Sluit venster

Afvalkalender: wanneer kan de container aan de weg?

U bekijkt een pagina uit het archief 24-09-2019

Met elkaar produceren we steeds minder afval. Daardoor hoeven we niet meer elke week de bakken te legen. Maar wanneer wordt nu precies welke container geleegd? U vindt deze ophaaldata op de afvalkalender van Circulus-Berkel.

U vindt de afvalkalender via www.circulus-berkel.nl/afvalkalender. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. De kalender geeft dan de ophaaldata voor uw eigen adres. Heeft u een smartphone? Dan kunt u de Afvalvrij-app downloaden. U kunt desgewenst een melding ontvangen op de dag voorafgaand aan de ophaaldag.

Op papier

Wilt u de kalender liever op papier? Dan klikt u op ‘Download als PDF’, waarna u de afvalkalender kunt printen. Heeft u daarbij hulp nodig? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van Circulus-Berkel, via tel. (0900) 95 52. Zij kunnen eventueel ook de kalender voor u printen en opsturen.