Anja Straatman exposeert in ons gemeentehuis

Schilderes Anja Straatman uit Drempt exposeert van januari t/m maart met haar expositie ‘Stillevens’ in het gemeentehuis. Inwoners en bezoekers van Bronckhorst zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Over Anja Straatman

Anja Straatman: “Door de jaren heen heb ik altijd, meer of minder intensief, getekend en geschilderd. Mijn grote passie, naast mijn liefde voor Johann Sebastian Bach, is het schilderen van stillevens. De composities maak ik meestal zelf. Het zo natuurgetrouw mogelijk weergeven van de verstilling en de schoonheid.... Het zal altijd een uitdaging blijven!” Anja Straatman exposeerde eerder in het kerkje van Persingen, de Paperclip in Velp, Nieuw Schoonoord in Velp en de Duiker in Ugchelen.

Podium voor lokaal talent

Na Jaap van Norden, Tommy Bauling, Joyce Gouda en Aukje Jansen is Anja Straatman de vijfde inwoner die eigen kunst in het gemeentehuis mag tentoonstellen. Met de exposities biedt de gemeente lokaal kunsttalent een mogelijkheid om zich bekend te maken aan het publiek. Inwoners kunnen op die manier met diverse kunstuitingen kennismaken. In 2019 bieden wij 4 kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren.