Ben jij jong en zorg je voor een ander?

Speciaal voor jou: leuke paardenactiviteit jonge mantelzorgers. Als mantelzorger is het soms lastig om tot rust te komen. Dat geldt ook voor jonge mantelzorgers. De zorg voor of om een ziek familielid vraagt vaak constante aandacht. Dan is het fijn om even de zinnen te kunnen verzetten. Daarom organiseert Rotary Club Vorden-Zutphen een gezellige middag vol paardenactiviteiten bij Zachte Paardenkracht in Zelhem. De activiteit vindt plaats op 21 september van 13.00 – 17.15 uur.

Programma

Deelnemers gaan in groepjes van zes aan de slag. Je kunt gaan knutselen en spelletjes doen  met minipaardjes. Maar je kunt ook leren hoe je paarden kunt poetsen en versieren. Uiteraard kun je een rondje ponyrijden in de bak en er is een rondrit met een koets. De middag wordt afgesloten met een barbecue en je krijgt een leuke herinnering mee naar huis.

Jonge mantelzorgers

Mantelzorgers zorgen voor een familielid met een handicap, verslaving, chronische ziekte of psychische aandoening. Doe je dit als je tussen de 8 en 24 jaar oud bent, dan ben je een jonge mantelzorger. Jonge mensen die leven met een naaste die bijvoorbeeld chronisch ziek is, hebben hier vaak grote zorgen om. Ook dan ben je jonge mantelzorger. Voor jonge mantelzorgers organiseren we regelmatig leuke activiteiten om er even uit te zijn.

Aanmelden

Deelname aan de paardenactiviteit van de Rotary Club Vorden-Zutphen is voor jonge mantelzorgers gratis. Maar wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en vol = vol! Aanmelden kan tot en met 14 september a.s..

Aanmelden uitje jonge mantelzorger