Bent u mantelzorger? Kom naar de speciale verwendag!

Wij zetten mantelzorgers uit onze gemeente graag weer in het zonnetje tijdens een speciale verwendag. Deze dag vindt dit jaar plaats op 11 november van 10.00 - 14.00 uur. Mantelzorgers kunnen kiezen uit twee locaties waar verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Bij café-restaurant Den Bremer in Toldijk staan bloemschikken of bingo op het programma.
In hotel-café restaurant De Gouden Karper in Hummelo kunnen mantelzorgers kiezen uit bloemschikken of wandelen met een gids. Na de activiteiten staat een lekkere lunch klaar. Het belooft een heerlijk uitje te worden voor mantelzorgers!

Bent u mantelzorger? Dan kunt u zich voor de activiteiten aanmelden via onderstaande knop. U kunt ons ook bellen via tel. (0575) 75 02 50.

Aanmelden Mantelzorgverwendag

Aanmelden voor de verwendag kan tot 10 oktober. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het aantal uren dat u zorg verleent en de activiteit kost u niets. Let wel op dat een maximumaantal deelnemers kan meedoen aan de activiteiten. Meldt u zich dus vandaag nog aan! Na aanmelding ontvangt u van ons verdere informatie.  

Wij hopen op veel deelnemers. Mantelzorgers verdienen het!

Meer info

Mantelzorgwaardering

Een andere waardering voor uw inzet is de mantelzorgwaardering. Van 1 augustus 2022 t/m 31 december 2022 kan de persoon waarvoor u zorgt weer de mantelzorgwaardering voor u aanvragen. Dit kan via bronckhorst.nl/mantelzorg. Hier staan ook de voorwaarden voor de aanvraag.