Betalingsachterstanden? ‘Vroeg Eropaf’ kan u helpen!

Logo Vroeg Eropaf

Heeft u moeite om rond te komen? Bent u bang om in de schulden te raken en wilt u dat voorkomen? Of heeft u misschien al te maken met aanmaningen van schuldeisers? Vraag om hulp voordat de situatie uit de hand loopt. De gemeente geeft gratis advies en hulp met het project ‘Vroeg Eropaf’.

Maak een afspraak met de schuldeiser

Als u een rekening niet op tijd betaald heeft, ontvangt u van de schuldeiser een herinnering. Hieraan zijn meestal nog geen kosten verbonden. Als het mogelijk is, betaal dan op dat moment de rekening. Kunt u dit niet, omdat er niet genoeg saldo op uw rekening staat of om een andere reden, neem dan contact op met de schuldeiser. Vaak kunt u dan een andere afspraak maken! Er is meestal meer mogelijk dan dat u denkt. Neem geen contact op met de schuldeiser, dan onderneemt de schuldeiser verdere stappen in het incassotraject. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht, die heel snel op kunnen lopen. Zonde van het geld!

Hulp van Vroeg Eropaf

Lukt het u niet om een afspraak te maken met de schuldeiser of heeft u andere problemen met uw financiën, neem dan contact op met onze medewerkers van ‘Vroeg Eropaf’. Zij komen bij u thuis en bieden u passende hulp, waardoor de financiële situatie vaak weer snel op orde is. Hulp vragen verplicht u tot niets, maar door tijdig ingrijpen voorkomt u dat problematische schulden ontstaan.

Vraag op tijd hulp via e-mail vroegeropaf@bronckhorst.nl  of bel, app of sms (06) 86 82 97 81 / (06) 86 80 91 71.