Bijeenkomst voor onderscheiden inwoners

Op donderdagmiddag 25 april 2019 organiseren wij voor de 5e keer een speciale bijeenkomst voor alle ere-burgers, inwoners in bezit van een bronzen haas en gedecoreerde inwoners (in het bezit van een Koninklijke Onderscheiding) van Bronckhorst. De uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels verstuurd. De bijeenkomst staat in het teken van vrijwilligerswerk met bijzondere aandacht voor de activiteiten rond 75 jaar vrijheid, op weg naar 2020.

Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif vertelt hier iets over. Hij is voormalig commandant Landstrijdkrachten en programmamanager van de stichting Coördinatie 75 jaar Vrijheid. Vanzelfsprekend staan een hapje en drankje voor u klaar en is er tijd om gezellig met elkaar na te praten. De bijeenkomst is in ons gemeentehuis.

Geen uitnodiging en wel onderscheiden?

Hebt u in een andere gemeente een Koninklijke Onderscheiding ontvangen en bent u inmiddels verhuisd naar Bronckhorst of hebt u als onderscheiden Bronckhorster onverhoopt geen uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst? U bent van harte welkom! Neemt u dan contact op met ons bestuurssecretariaat via e-mail: bestuurssecretariaat@bronckhorst.nl of tel. (0575) 75 03 84. U ontvangt dan alsnog een uitnodiging. Graag tot de 25e!