Collectieve zorgverzekering via gemeente stopt

Hebt u een zorgverzekering van Menzis die via de gemeente loopt? Deze collectieve verzekering stopt per 1 januari 2021. U kreeg hier begin oktober 2020 een brief over. Een paar dagen geleden ontving u een tweede brief met uitleg hoe u via www.poliswijzer.nl/bronckhorst zelf een passende zorgverzekering kunt vinden. 

Poliswijzer.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor alle zorgverzekeringen. Verzekeraars betalen niet voor vermelding in de vergelijking. De verzekeraars kunnen de volgorde in de ranking ook niet be├»nvloeden. De voordeligste verzekering staat altijd bovenaan in de resultaten.

Een andere zorgverzekering vinden

Er zijn veel zorgverzekeringen om uit te kiezen. Poliswijzer.nl/bronckhorst helpt u de beste verzekering te vinden die bij uw situatie past. Op de website staat een vergelijker. In de vergelijker geeft u aan welke speciale zorg u nodig hebt. De polisvergelijker zoekt alle zorgverzekeraars voor u die deze zorg vergoeden. Uit deze verzekeraars kiest u uw verzekering. U kunt gelijk overstappen in de vergelijker via de blauwe afsluitknop. De nieuwe verzekeraar regelt de overstap voor u. U kunt overstappen tot en met 31 december 2020.

Hulp bij het kiezen

Poliswijzer.nl werkt eenvoudig. Hebt u hulp nodig? Misschien kan een familielid of bekende u helpen. Er zit ook een speciaal team van deskundige zorgadviseurs van Poliswijzer.nl voor u klaar. Hierbij kunt u terecht als u advies wilt bij het vergelijken of als u een vraag heeft over de verschillende zorgverzekeringen. Het telefoonnummer is (050) 21 11 458.

Lukt het met deze hulp niet? Neemt u dan contact op met ons via (0575) 75 02 50. Dan zoeken we samen met u naar een oplossing.

Vergelijken loont

Ook als u niet via de gemeente verzekerd bent, kunt u via www.poliswijzer.nl/bronckhorst zorgverzekeringen vergelijken. Wij raden u aan dit te doen, betaal alleen voor zorg die u denkt nodig te hebben. Vergelijken loont echt.