De GGD-vaccinatietour gaat verder

 GGD Noord- en Oost-Gelderland is op 18 oktober aanwezig in Flophouse in Toldijk voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. Het jongerencentrum wordt ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren met het Pfizer-vaccin, zonder eerst een afspraak te maken.

Meer vrijheid

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen uzelf, maar ook de mensen om u heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom krijgt iedereen in Bronckhorst in deze pop-up locatie de gelegenheid om zich te informeren en te laten vaccineren.

Passende keuze maken

Vaccineren is niet verplicht. U kiest zelf of u een prik wilt of niet. U goed laten informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geeft de GGD alle informatie en kunt u als uw vragen stellen. Om zeker te weten dat u een keuze maakt die bij u past, zorgt de GGD dat u dit kunt doen op basis van goede, open en eerlijke informatie.

Eén dag in Toldijk

De vaccinatie pop-up in Flophouse in Toldijk is op 18 oktober geopend van 11.00-19.30 uur aan de Hoogstraat 15. U kunt vrij naar binnenlopen. Neem wel een mondkapje en legitimatie mee.

Ook nog een keer in Zelhem

Op 4 november komt de GGD ook nog een keer naar Zelhem in de kantine van voormalig VV Zelhem op sportpark De Pol aan de Vincent van Goghstraat 74. Praktische informatie over de GGD-vaccinatietour is te vinden op www.ggdnog.nl/corona 

Wethouder Evert Blaauw nam 7 oktober een kijkje bij de pop-up vaccinatielocatie in Zelhem waar vooral jonge inwoners zich lieten vaccineren.

Prikken zonder afspraak

Naar een andere locatie voor een vaccinatie? Je kunt ook zonder afspraak op een aantal vaste plekken in de regio een prik laten zetten. Check op www.prikkenzonderafspraak.nl waar je terecht kunt. O.a. in Wehl is een locatie ingericht.