De nieuwe Fitgids 55+ is er weer

U bekijkt een pagina uit het archief 21-12-2021

Ook op latere leeftijd is het belangrijk om te blijven bewegen. Soms is het best een uitdaging om te beslissen wat u graag zou willen doen. Om u een steuntje in de rug te geven, bieden wij met de Fitgids 55+ een zo compleet mogelijk overzicht van de beweegactiviteiten voor 55-plussers aan. Alle activiteiten worden georganiseerd binnen Bronckhorst.

Waar te vinden?

De Fitgidsen worden verspreid onder de sociale teams, zorgprofessionals en aanbieders van de Gecombineerde Leefstijl Interventies. Daarnaast vindt u de Fitgids op onze website www.bronckhorst.nl/fitgids55.

Het kan zijn dat u niet goed weet wat bij u past of dat u niet goed weet wat er van u verwacht wordt. Daarvoor kunt u contact opnemen met beweegmakelaar Lise Middelkoop. Zij denkt met u mee en kent de omgeving en verschillende organisaties goed. Een advies van Lise is vrijblijvend en kosteloos. U kunt contact opnemen door te bellen naar (06) 86 86 04 49 of te mailen naar beweegmakelaar@bronckhorst.nl.

Ook kunt u contact opnemen wanneer u een papieren versie van de gids wilt ontvangen. Geef in dat geval het bezorgadres en het gewenste aantal even door.