Dienstverlening gemeente in coronatijd

Alle informatie over de maatregelen die in Nederland gelden vanwege het coronavirus. vindt u op www.rijksoverheid.nl/coronavirus en voor zover het Bronckhorst betreft op onze pagina 'Informatie over het coronavirus'. Via onze website en sociale mediakanalen houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws en hoe wij hier als gemeente mee om gaan. U bent van harte uitgenodigd om deze kanalen te volgen. Hieronder vindt u de afspraken over onze dienstverlening in deze coronatijd.

Publieksbalie

Onze publieksbalie is open. Bent u (neus)verkouden, hoest u of hebt u koorts? Dan vragen wij u telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen en niet naar het gemeentehuis te komen. Dat kan via (0575) 75 02 50 of ons contactformulier. Veel producten en diensten kunt u ook digitaal aanvragen via deze website.

Let op! onze gemeente werkt op afspraak, maak altijd eerst een afspraak op onze website of via
(0575) 75 02 50. Handig, omdat u er ook een lijstje vindt met zaken die u nodig heeft voor de afspraak.

Sociale teams, gebiedsambtenaren en accountmanagers

Onze sociale teams in Hengelo, Hummelo, Steenderen, Vorden en Zelhem (tijdelijk in de Brink) zijn weer open voor al uw vragen over zorg, welzijn en werk (op afspraak en zonder afspraak, zie www.bronckhorst.nl/socialeteams, voor o.a. de tijden en eventueel aanmelden, of via tel. (0575) 75 02 50. De sociaal consulenten gaan weer op huisbezoek en ook onze gebiedsambtenaren en accountmanagers zijn weer op pad. Als inwoner iets bespreken met een gebiedsambtenaar? Bijvoorbeeld omdat u idee├źn of suggesties voor uw woonomgeving heeft, maar niet weet bij wie u terecht kunt voor hulp om uw idee verder uit te werken of een situatie op te lossen? Of omdat u wilt weten wat er in omliggende dorpen gebeurt als het gaat om uw plannen/initiatieven en hoe u daarvan kunt leren of er wellicht bij aan kunt haken? Kijk voor hun contactgegevens op www.bronckhorst.nl/gebiedsambtenaren. Als ondernemer iets bespreken met een accountmanager? Kijk op www.bronckhorst.nl/accountmanagers.