Op dit moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar door een storing. Excuses voor het ongemak.

Sluit venster

Dienstverlening gemeente in coronatijd

Alle informatie over de maatregelen die in Nederland gelden vanwege het coronavirus. vindt u op www.rijksoverheid.nl/coronavirus en onze coronapagina. Via onze website en sociale mediakanalen houden wij u steeds op de hoogte van het laatste nieuws en hoe wij hier als gemeente mee om gaan. U bent van harte uitgenodigd om deze kanalen te volgen. Hieronder vindt u de afspraken over hoe wij u in deze periode zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn.

Publieksbalie

Onze publieksbalie is open. Komt u langs, dan vragen wij u een mondkapje te dragen. Bent u (neus)verkouden, hoest u of hebt u koorts? Dan vragen wij u telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen en niet naar het gemeentehuis te komen. Dat kan via (0575) 75 02 50 of ons contactformulier. Verschillende producten en diensten kunt u ook digitaal aanvragen via deze website.

Let op! onze gemeente werkt op afspraak, maak altijd eerst een afspraak op onze website of via (0575) 75 02 50. Handig, omdat u er ook een lijstje vindt met zaken die u nodig heeft voor de afspraak.

Sociale teams en gebiedsambtenaren

De spreekuren op de locaties van de sociale teams en gebiedsambtenaren zijn vervallen. Zij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar via (0575) 75 02 50 of via ons contactformulier.

Kijk om naar een ander! Let bijvoorbeeld op uw buren als die alleen of al ouder zijn. Misschien kunt u ze ergens mee helpen. Heeft u zelf geen netwerk, bent u al op leeftijd en kunt u geen boodschappen doen of is dat moeilijk? Of ontstaan in uw gezinssituatie knelpunten? Onze sociale teams staan graag voor u klaar.

Afspraak met de gemeente

Afspraken met medewerkers van de gemeente verlopen in principe telefonisch. Heeft u een afspraak, bijvoorbeeld over een bouwvergunning of bestemmingsplanwijziging, dan bellen wij u. Lukt ons dit niet, dan zoeken we op een andere manier contact met u.