Drinkt u 3 maart digitaal een kopje koffie met de burgemeester?

U bekijkt een pagina uit het archief 02-03-2021

In deze coronatijd missen we het contact met anderen. Dat geldt voor ons allemaal. Burgemeester Marianne Besselink: “Als burgemeester heb ik veel sociale momenten met u als inwoner door het jaar heen. Bij een evenement, bij carnaval, koningsdag, een bijzonder huwelijksjubileum, opening, werkbezoek, noem maar op. Die zijn op dit moment allemaal niet mogelijk. Ik mis het contact met u. Daarom wil ik u heel graag uitnodigen voor een digitale kop koffie, zodat we toch even kunnen bijpraten en elkaar kunnen ontmoeten."

"Om met elkaar te delen wat de impact van het coronavirus op ons leven is. En welke vragen en zorgen er leven. In januari deed ik dit voor het eerst en dat was heel waardevol, er werden mooie ideeën uitgewisseld en kwamen zelfs enkele contacten tot stand.”

Over de bijeenkomst

De digitale bijeenkomsten zijn op 3 maart van 16.00 tot 17.00 uur of van 20.00 tot 21.00 uur. U heeft hiervoor een laptop, tablet of telefoon met internetverbinding, microfoon en camera nodig (dit hebben de meeste apparaten tegenwoordig). En een lekker kopje koffie of thee bij de hand natuurlijk. Om goed met elkaar door te kunnen praten, kunnen er per bijeenkomst zes tot acht mensen meedoen. 

Wilt u in gesprek met de burgemeester?

Aanmelden is niet meer mogelijk.