Een goed punt voor informatie en een prik zonder afspraak

GGD Noord- en Oost-Gelderland is op 7 oktober aanwezig in de kantine van voormalig VV Zelhem op sportpark De Pol in Zelhem voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De kantine wordt ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren met het Pfizer-vaccin, zonder eerst een afspraak te maken.  

Meer vrijheid

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen.  Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom krijgt iedereen in de gemeente Bronckhorst in deze pop-up locatie de gelegenheid om zich te informeren en te laten vaccineren.  

Passende keuze maken

Vaccineren is niet verplicht. Jij kiest zelf of je een prik wilt of niet. Je goed laten informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geeft de GGD alle informatie en kun jij al je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgt de GGD dat je dit kunt doen op basis van goede, open en eerlijke informatie.  

Eén dag in Zelhem

De vaccinatie pop-up in de kantine van voormalig VV Zelhem is op 7 oktober geopend van 11.00-19.30 op sportpark De Pol aan de Vincent van Goghstraat 74. Je kunt vrij naar binnenlopen. Neem wel een mondkapje en je legitimatie mee.  

Nog een extra dag in Zelhem

De vaccinatietour van de GGD komt nog een keer naar onze gemeente. Op 7 oktober kun je zonder afspraak voor een vaccinatie terecht in Zelhem, in de kantine van de voormalige vv Zelhem aan de Vincent van Goghstraat 74.  

Op 18 oktober komt de GGD voor de tweede ronde vaccinaties weer naar Flophouse in Toldijk. De datum voor de tweede prikdag in Zelhem is nu nog niet bekend.  Praktische informatie over de GGD-vaccinatietour is te vinden op www.ggdnog.nl/corona   

Prikken zonder afspraak

Naar een andere locatie voor een vaccinatie? Je kunt ook zonder afspraak op een aantal vaste plekken in de regio een prik laten zetten. Check op www.prikkenzonderafspraak.nl waar je terecht kunt. O.a. in Wehl is een locatie ingericht.