Elektrische deelfietsen op station Vorden

U bekijkt een pagina uit het archief 11-08-2020

Sinds kort is het mogelijk om vanaf station Vorden verder te reizen met de fiets. 8RHK Ambassadeurs is gestart met elektrische Urbee-deelfietsen, die vanaf acht stations in de Achterhoek te huur zijn voor een kort ritje of voor de hele dag. In Vorden staan tien fietsen. Zo reist u snel, duurzaam en op een leuke manier door de gemeente. Zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan fietsen in de buitenlucht?

Hoe werkt het

Download de Urbee-app en kijk of er een fiets beschikbaar is. Haal met de app de fiets van het slot en huur een fiets. Als u de fiets gebruikt hebt, mag u deze inleveren op een Urbee locatie naar keuze. De fietsen zijn op dit moment te huren vanaf de stations van Doetinchem, Varsseveld, Gaanderen, Aalten, Winterswijk, Lievelde, Ruurlo en Vorden. Daarnaast staan de tweewielers ook bij Villa Ruimzicht in Doetinchem en bij de Heikamp in Ruurlo.

De kosten voor de fiets zijn drie euro per uur met een maximum van vijftien euro per dag. De Urbee-fietsen beschikken over een bluetooth slot, een accu voor 40 tot 80 km, een telefoonhouder met USB oplader en een draagrek om uw spullen gemakkelijk mee te nemen.

Alle info: www.urbee.nl.

Meer info

Op Morgen, voor ons klimaat

Op Morgen is een platform waar we onze krachten bundelen voor een beter klimaat. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven. Laten we deze verhalen delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor de toekomst. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet!