Energie besparen moeilijk? Niet met de Op Morgen Energiebox!

U bekijkt een pagina uit het archief 01-12-2020

Op Morgen helpt inwoners van de gemeente Bronckhorst bij het besparen van energie. Tussen 19 oktober en 30 november 2020 geeft Op Morgen 7.000 gratis Op Morgen Energieboxen weg in de gemeente Bronckhorst. Daarmee kunt u gratis energiebesparende producten aanschaffen bij lokale ondernemers of het Agem Energieloket.

Energie besparen kan heel simpel zijn, zonder dat het veel geld kost. Deuren in huis dichtdoen, korter douchen, lampen uitdoen en apparaten niet op stand-by laten staan: het is vaak een kleine moeite. Ook kunt u met de aanschaf van simpele producten energie besparen, zoals duurzame verlichting of tochtstrips.

Op Morgen Energiebox

Hoe u energie bespaart? Daar helpt Op Morgen de inwoners van de gemeente Bronckhorst de komende tijd graag bij, met de Op Morgen Energiebox! U ontvangt binnenkort een ansichtkaart in uw brievenbus. Daarop staat hoe u gratis energiebesparende producten bij lokale ondernemers kunnen aanschaffen. Producten als LED lampen, tochtstrips, radiatorfolie of een energiedisplay. Ook kunt u een speciale warmtefoto van uw huis laten maken via het Agem Energieloket. U moet er wel snel bij zijn, want op=op!

Op Morgen

Op Morgen is een platform van en voor iedereen in de gemeente Bronckhorst. Hier bundelen we onze krachten voor een beter klimaat. Want ons klimaat verandert. En daar krijgen we allemaal mee te maken. Alleen samen kunnen we voorkomen dat onze aarde nog verder opwarmt en alleen samen kunnen we de gevolgen aanpakken. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet.

Platform Op Morgen

In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven en enthousiaste mensen die actief bezig zijn. Op het platform www.op-morgen.nl delen zij hun verhaal. Om u te inspireren en het goede voorbeeld te geven, zodat we samen in actie komen voor de toekomst. Op het platform is veel interactie mogelijk. Er staan tips en er kunnen vragen gesteld worden of oproepen geplaatst worden. U kunt ook alle informatie over de Op Morgen Energiebox op het platform vinden.

Coronamaatregelen

In Bronckhorst vinden we het heel belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan winkelen en er door winkelmedewerkers veilig gewerkt kan worden. Daarom is het belangrijk dat u bij uw bezoek aan lokale ondernemers de geldende RIVM-maatregelen in acht neemt. De actuele maatregelen zijn te vinden op rijksoverheid.nl.

Voor meer informatie over de campagne kijk op: www.op-morgen.nl.