Energie van de Groene Draad in Hengelo? Aanmelden kan nog steeds

U bekijkt een pagina uit het archief 22-02-2020

Op 22 januari 2020 was er een informatiebijeenkomst. Bent u niet geweest, maar wilt u zich nog aanmelden? Dat kan nog steeds. Nederland staat voor een grote opgave: de overstap naar duurzame energie. Ook in Bronckhorst zijn we hiermee aan de slag. Door lid te worden van energiecoöperatie de Groene Draad in Hengelo kunt u uw energierekening verlagen. 

Groene Draad

De Groene Draad is een energiecoöperatie in oprichting en plaatst zonnepanelen op een bedrijfshal of boerenschuur in de omgeving van Hengelo. Leden van de coöperatie profiteren van de opbrengst. Huurders en woningeigenaren in Hengelo kunnen meedoen aan dit zonneproject. Door het aankopen van certificaten wordt u mede-eigenaar van de Groene Draad en beslist u samen wat er met de opbrengst van de zonnepanelen gebeurt. Als lid bespaart u op uw energierekening, doordat u 15 jaar lang een korting op uw energiebelasting krijgt.

Vragen?

Voor meer informatie kijkt u op www.de-groenedraad.nl. U kunt zich daar ook als lid van de energiecoöperatie aanmelden.

Meer info

Op Morgen, voor ons klimaat

Op Morgen is een platform waar we onze krachten bundelen voor een beter klimaat. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven. Laten we deze verhalen delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor de toekomst. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet!