Op dit moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar door een storing. Excuses voor het ongemak.

Sluit venster

Energiecoaches gezocht!

U bekijkt een pagina uit het archief 15-05-2020

Vindt u het leuk om tips te geven voor een beter milieu én voor een lagere energierekening voor bewoners van huur- en koopwoningen in de Achterhoek? Hebt u ervaring met energie besparen in uw eigen woning? En hebt u wat tijd en energie als vrijwilliger over? Dan is Agem op zoek naar u!

Agem Energieloket staat inwoners bij met raad en daad om hun huizen te verduurzamen. Ter uitbreiding van het bestaande team vrijwilligers zoeken zij nu enthousiastelingen uit de Achterhoek. Als energiecoach wordt u vrijwilliger bij Agem Energieloket. Reiskosten worden vergoed en u krijgt een gedegen opleiding om zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Met uw inzet draagt u bij aan een duurzamere Achterhoek. Daar krijgt u toch energie van!

Wat gaat u doen?

U informeert straks bewoners over kleine maatregelen in de woning en/of gedragsverandering. Met simpele maatregelen kan de bewoner al snel honderden euro’s per jaar besparen! Samen met u kijkt de bewoner bijvoorbeeld op basis van de hoogte van de energierekening naar het soort verlichting en verwarming in huis, de hoeveelheid water die hij/zij verbruikt en de apparatuur die wordt gebruikt. Daarnaast verwijst u door wanneer er plannen zijn voor bijvoorbeeld isolatiemaatregelen of aanschaf van zonnepanelen.

Meer info en reageren: www.agem.nl.