Film ‘Wijk van de Toekomst’ in gemeentehal

Als u t/m 21 november 2019 het gemeentehuis bezoekt, neem dan een kijkje in het houten huisje dat in de hal staat. U ziet hier een film in 360 graden op acht beeldschermen en ervaart hoe wijkbewoners van de wijk Hengstdal in Nijmegen het ervaren om af te stappen van aardgas. Zij delen hun ideeën, maar ook hun zorgen, voor de toekomst.


Wijk van de Toekomst

Gemeenten staan voor een belangrijke opgave: aardgasvrije en toekomstbestendige wijken. Op 21 november wisselen belangengroeperingen uit de Achterhoek, zoals gemeenten, provincie, netbeheerder, dorpsbelangenorganisaties, energiecoöperaties en woningcorporaties hierover van gedachten tijdens een regionale bijeenkomst in het gemeentehuis.

Meer info

Op Morgen, voor ons klimaat

Op Morgen is een platform waar we elkaar inspireren. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven. Laten we deze verhalen delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor de toekomst. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet!

Wilt u meer weten? Kijk op de pagina 'Op Morgen, voor ons klimaat'.