Gezocht! Jonge startende ondernemers in Bronckhorst

U bekijkt een pagina uit het archief 16-07-2019

In de Achterhoek worden vanaf 2019 in 3 jaar tijd 180 jonge ondernemende helden geholpen om hun droombedrijf op te zetten of te laten groeien. Hiervoor worden echte helden met lef en mooie ideeën gezocht. Voor het programma heb je geen vooropleiding nodig, talent is belangrijker! Iedereen in de leeftijd van 16 tot 26 jaar kan zich aanmelden.In één jaar jouw bedrijf succesvol opgezet of uitgebouwd

Stichting Day for Change helpt je in één jaar een bedrijf opzetten of uitbouwen. Ze gebruiken bewezen systemen en tactieken, zodat jij niet alles zelf hoeft uit te vinden. Bovendien hoef je het niet alleen te doen. Binnen enkele maanden heb jij al je eerste klanten. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!

Met het Ondernemende Helden programma kun jij onderzoeken of er een ondernemer in jou schuilt. Je kunt met andere helden overleggen of jij de juiste keuzes maakt, en er zijn coaches die jou helpen om overzicht te krijgen zodat jij snel resultaat haalt en jouw bedrijf ziet groeien.

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemende held. Je durft en hebt grote dromen. Je doet wat je zegt, haalt zelf gestelde doelen en bent niet bang om te vallen. Jij wil leren, hebt humor én zin in een bijzonder avontuur! Jij:

  • zit nog op school of
  • hebt een eerste baan maar wil daarnaast graag ondernemen
  • bent al van school, wil ondernemen maar weet niet waar je moet beginnen
  • hebt een (Wajong) uitkering en wil graag zelfstandig worden
  • past niet in het schoolsysteem en/ of bent gestopt met school
  • hebt een bedrijf dat niet ouder is dan 3 jaar dat je wil laten groeien

Is het antwoord op één van bovenstaande vragen ‘ja’, en woon jij in de gemeente Bronckhorst, dan ben jij de held die wij zoeken en kom je wellicht in aanmerking om het gratis programma ter waarde van €1500,- te volgen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op:: https://ondernemendehelden.nl/