Heeft u een duurzaam huis waar u trots op bent?

De Achterhoekse Duurzame Huizenroute komt er weer aan! In de hele Achterhoek stellen bewoners 2 november 2019 tussen 11.00 en 15.00 uur hun energiezuinige en duurzame woning open. Ook hun kennis en ervaring delen zij met iedereen die interesse heeft in het verbeteren van zijn of haar woning. Een mooie manier voor inwoners uit de Achterhoekse gemeenten om energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te zien. En om van de huiseigenaren te horen wat hun ervaringen en tips daarbij zijn.

De vorige editie was een groot succes. Ruim 400 ge├»nteresseerden kwamen langs op de verschillende locaties. Voor dit jaar willen we, naast het aantal woningen dat opnieuw meedoet, ook nieuwe voorbeelden aan de route toevoegen. Zodat bezoekers van de vorige editie zich bij nieuwe locaties kunnen verwonderen over alle mogelijkheden die er zijn. 

Doet u ook mee?

Heeft u in uw huis of bedrijf ook energiebesparende maatregelen getroffen? En wilt u hier anderen over vertellen? Dan zijn wij op zoek naar u! Alle voorbeelden van energiebesparende maatregelen zijn welkom. Dus zowel volledig energiezuinige woningen, als ook voorbeelden hoe een bestaande woning stap- voor- stap verbeterd kan worden. Op deze manier zorgen we ervoor dat er tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute informatie en inspiratie in overvloed is voor een diverse doelgroep. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via: www.verduursaamenergieloket.nl/huizenroute. Met vragen kunt u contact opnemen met Irina Bosman van het Energieloket via huizenroute@verduursaamenergieloket.nl of tel. (0314) 82 03 60.

Meer info

Op Morgen, voor ons klimaat

Op Morgen is een platform waar we elkaar inspireren. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven. Laten we deze verhalen delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor de toekomst. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet!

Wilt u meer weten? Kijk op de pagina 'Op Morgen, voor ons klimaat'