Hoe ziet u de toekomst van uw bedrijf?

U bekijkt een pagina uit het archief 21-09-2021

Het coronavirus en de maatregelen zorgen voor een andere situatie voor u als ondernemer. Misschien een goed moment om eens stil te staan bij de toekomst. Wilt u doorgaan met uw bedrijf of juist stoppen? Denkt u aan een baan in loondienst? De gemeente en ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) adviseren u graag bij het maken van een keuze voor de toekomst die het beste past bij u en uw bedrijf. U kunt zich aanmelden voor gratis advies bij ROZ.

In gesprek met ondernemersadviseurs

ROZ is specialist in hulp bij succesvol ondernemen. Wethouder economie Willem Buunk: “Deze onzekere tijd is misschien juist een goede aanleiding om na te denken over de toekomst van uw bedrijf of hoe u persoonlijk verder wilt. Wij nodigen u uit om hierover vrijblijvend in gesprek te gaan met een ROZ-adviseur.”

Waarmee kan ROZ u helpen?

Er is geen ‘vast pakket’ of online aanbod, maar maatwerk. De ondernemersadviseurs van ROZ brengen samen met u de vraag in beeld. Om daarna samen de mogelijkheden te onderzoeken. Hierbij kunt u denken aan:

  • een andere weg inslaan met uw bedrijf of het maken van een ander businessmodel
  • hulp of advies bij financiële vragen of geldzorgen
  • oriëntatie op (om)scholing of een baan in loondienst als u wilt stoppen met uw bedrijf

Elke ondernemer kan meedoen

Elke ondernemer die woont in Bronckhorst kan zich aanmelden, ook ZZP’ers. ROZ zoekt zelf ook contact met Bronckhorster ondernemers die gebruik hebben gemaakt van de Tozo 3-regeling. Zij ontvangen een e-mail met een korte vragenlijst.

Interesse?

Neem dan contact op met ROZ via het contactformulier www.rozgroep.nl/contact of bel (074)  241 51 00. Meer informatie vindt u ook op de website www.rozgroep.nl/herorientatie.