In gesprek met een energiecoach bij Van Sinckel in Vorden

Wist u dat u met hele simpele energiemaatregelen al snel honderden euro’s per jaar kunt besparen? Op 17 juli 2019 kunt u van 13.30 tot 15.30 uur hierover in gesprek gaan bij Van Sinckel aan de Dorpsstraat 15b in Vorden. Een Achterhoekse energiecoach is dan aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden en u op weg te helpen. Ook is de Energiecoöperatie Vorden aanwezig.

Energie besparen is geld besparen

Een energiecoach is speciaal opgeleid om u op weg te helpen met energie besparen. Als vrijwilliger kan hij of zij u kosteloos en vrijblijvend helpen om inzicht in uw energierekening te krijgen en daarmee ook in de mogelijkheden om energie te besparen. Het gaat hierbij niet om grote investeringen of dure verbouwingen, maar om hele simpele aanpassingen in uw dagelijkse woongedrag. Zo kijkt een energiecoach samen met u naar bijvoorbeeld de verlichting en apparaten in uw huis, de hoeveelheid water die u gebruikt en de hoogte van uw energierekening. Zo weet u precies hoe u snel en eenvoudig energie en geld kunt besparen.

Verhinderd of meer informatie?

Bent u die middag verhinderd, dan kunt u bij het Energieloket ook kosteloos een huisbezoek van een energiecoach aanvragen. Wilt u meer weten of dieper ingaan op de energiebesparende mogelijkheden bij u thuis? Het Energieloket heeft een onafhankelijke bouwkundig adviseur in huis die met u meekijkt naar de meer diepgaande mogelijkheden in energiebesparing bij u thuis. Denk bijvoorbeeld aan aanpassingen aan uw huis om te verduurzamen of vocht- of kou problemen op te lossen. De gemeente betaalt mee aan het bezoek van de adviseur, waardoor dit bezoek u slechts € 75,- kost. Een bezoek van een energiecoach of de adviseur kunt u aanvragen op de website van het Energieloket www.verduursaamenergieloket.nl.

Kom langs en laat u gratis en vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van energiebesparing!