In gesprek met energiecoach bij Van Sinckel in Vorden

Wist u dat u met simpele energiemaatregelen al snel honderden euro’s per jaar kunt besparen? Op 17 april 2019 kunt u van 13.30 tot 15.30 uur hierover in gesprek gaan bij Van Sinckel aan de Dorpsstraat 15b in Vorden. Een Achterhoekse energiecoach is dan aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden en u op weg te helpen. Ook is de Energiecoöperatie Vorden aanwezig, om u te vertellen over de mogelijkheden om collectief energie op te wekken.

Energie besparen is geld besparen

Een energiecoach is speciaal opgeleid om u op weg te helpen met energie besparen. Als vrijwilliger kan hij of zij u kosteloos en vrijblijvend helpen om inzicht in uw energierekening te krijgen en daarmee ook in de mogelijkheden om energie te besparen. Het gaat hierbij niet om grote investeringen of dure verbouwingen, maar om hele simpele aanpassingen in uw dagelijkse woongedrag. Zo kijkt een energiecoach samen met u naar de verlichting en apparaten in uw huis, de hoeveelheid water die u gebruikt en de hoogte van uw energierekening. Zo weet u precies hoe u snel en eenvoudig energie en geld kunt besparen.

Inzicht met een energiedisplay

Een handig hulpmiddel om inzicht in uw verbruik te krijgen is een energiedisplay. Inwoners van Bronckhorst krijgen de kans om gratis een energiedisplay in huis te krijgen. Hoe? Daarover vertelt de energiecoach u alles op 17 april, of leest u het nieuwsartikel over de energiedisplay.

Maandelijks spreekuur

Heeft u interesse, maar bent u 17 april verhinderd? De energiecoaches zijn ook op 17 april, 15 mei, 19 juni en 17 juli te vinden bij Van Sinckel in Vorden. Kom langs en laat u gratis en vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van energiebesparing!