In januari geen alcohol: doe ook mee!

Drinkt u weleens alcohol? En bent u benieuwd wat er gebeurt als u daarmee stopt? Doe dan op 1 januari 2021 mee aan IkPas! Veel mensen drinken alcohol. Op een feestje, na het sporten, tijdens het eten, na het werk of voor het slapen gaan. Misschien vindt u het gezellig, drinkt u omdat u stress hebt of omdat u zich eenzaam voelt.

Alcohol drinken is voor veel mensen een gewoonte geworden, waar ze niet meer zo vaak bij stilstaan. Maar wist u ook dat (tijdelijk) stoppen met alcohol veel voordelen heeft?

  • Het scheelt geld
  • U voelt zich fitter; geen ‘kater’ meer de volgende dag
  • U slaapt beter door
  • U kunt altijd autorijden, ook na een feestje

Ervaar zelf welke voordelen IkPas voor u heeft. Doe op 1 januari ook mee!

Ondersteuning

Inschrijven kan op www.ikpas.nl. Daarnaast is er een IkPas app die u ondersteunt en kunt u terecht op Facebook, Twitter en Instagram voor ondersteuning. Na inschrijving kunt u via een persoonlijke online omgeving of de app gratis advies krijgen van een IkPas coach en nieuwsbrieven met tips ontvangen. Zo helpt IkPas u om het vol te houden! Gaat u de uitdaging ook aan? Kijk dan op www.ikpas.nl voor meer informatie.  

Meer nodig?

Maakt u zich zorgen over uw drankgebruik of het drankgebruik van iemand in uw omgeving?
En wilt u er eens met een professional over praten? Neem dan per e-mail contact op met Margriet de Winkel van Iris in de Buurt.