Inzameling kerstbomen

U bekijkt een pagina uit het archief 06-01-2022

Vanwege de coronamaatregelen kan de inzameling van kerstbomen door de jeugd van Bronckhorst helaas niet doorgaan. De gemeente Bronckhorst organiseert daarom samen met Circulus-Berkel een inzameling aan huis, waarvoor u zich tot 5 januari 17.00 uur online kunt aanmelden met uw milieupas.

Er wordt ingezameld op verschillende dagen in januari. Op het scherm ziet u wanneer er nog plek is. Zo meldt u zich eenvoudig aan voor de kerstboominzameling;

  1. Ga naar mijn.circulus-berkel.nl
  2. Vul uw postcode en huisnummer in of gebruik uw Circulus-Berkel account
  3. Klik op Kerstboom laten ophalen
  4. Selecteer een datum en klik op toevoegen
  5. Vul uw gegevens in en klik op doorgaan
  6. Klik op bevestig

U ontvangt ook een e-mail met bevestiging.

Op de inzameldag aan de weg

Leg uw kerstboom op de inzameldag zonder pot en versiering voor 7.30 uur aan de weg. Tip: De plastic pot van de kerstboom kan niet bij het pmd. Door de afmetingen geeft dit problemen bij de recycling. Lever de pot gratis in op het Recycleplein als hard kunststof. Wegbrengen kan ook! U kunt uw kerstboom ook gratis wegbrengen als groenafval naar het Recycleplein in Zutphen, Lochem en Doesburg en naar het Brengpunt in Doetinchem. Inwoners van Bronckhorst krijgen namelijk jaarlijks een saldo op de milieupas voor het wegbrengen van 500 kilo groenafval (ook snoeiafval, blad en gras). Vergeet uw milieupas niet mee te nemen.

Meer informatie

Kijk op www.circulus-berkel.nl of neem contact op met het KlantContactCentrum van Circulus Berkel. Zij helpen u graag verder. WhatsApp: 06 - 10 50 73 00, contactformulier op www.circulus-berkel.nl of telefoon: 0900 - 9552 (geen toeslag).