Isoleer nu met de Achterhoekse Bespaaractie

De Achterhoekse Bespaaractie loopt door in Bronckhorst. Ook u kunt aan deze collectieve inkoopactie meedoen en zo voordelig aan de slag gaan met het verduurzamen van uw eigen woning. Vanwege een landelijke subsidie is isoleren nu extra gunstig. Veel huizen van voor 1980 zijn bij de bouw niet of beperkt geïsoleerd, waardoor met name in de wintermaanden veel warmte onnodig uit huis verdwijnt. Dat is zonde!


Samen staan we sterker

We willen zoveel mogelijk inwoners de kans geven energie te besparen. Met de Achterhoekse Bespaaractie krijgt u deskundig advies en een vrijblijvende offerte voor isolatieglas, dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Het werk wordt u uit handen genomen. U bespaart makkelijk energie en verbetert uw wooncomfort. Ook kunt u deze inkoopactie combineren met de Toekomstbestendig Wonen Lening (voorheen de duurzaamheidslening). Het AGEM Energieloket voert de Bespaaractie uit.

Vanzelfsprekend zit u nergens aan vast en maakt u altijd uw eigen keuzes. Het gezamenlijk inkopen en isoleren kan voordeliger voor u uitpakken. Lokale en gecertificeerde bedrijven voeren de maatregelen uit.

Aanmelden via achterhoeksebespaaractie.nl

Bespaar direct op uw energie(kosten). Aanmelden voor de Achterhoekste Bespaaractie kan snel op www.achterhoeksebespaaractie.nl/bronckhorst. Voor het persoonlijke advies betaalt u eenmalig een eigen bijdrage van 20 euro. Voor vragen belt u het energieloket via tel. (0314) 82 03 60 of mailt u naar vragen@achterhoeksebespaaractie.nl.

Nu is een gunstige tijd

Het isoleren van uw huis is nu extra gunstig. Er is een landelijke isolatiesubsidie beschikbaar, waarmee ongeveer 20% van de kosten vergoed kan worden. Natuurlijk gelden voor deze subsidie wel een aantal voorwaarden. U vindt meer informatie over deze SEEH-subsidie via: www.rvo.nl .

Meer info

Op Morgen, voor ons klimaat

Op Morgen is een platform waar we elkaar inspireren. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven. Laten we deze verhalen delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor de toekomst. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet!

Wilt u meer weten? Kijk op de pagina 'Op Morgen, voor ons klimaat'