Isoleer nu met de Achterhoekse Bespaaractie

Energie besparen levert ook wat op, maar waar begint u? Deelnemers aan de Achterhoekse Bespaaractie weten het inmiddels. Bijna 1.400 Achterhoekers hebben zich voor de actie ingeschreven. Nog tot 28 februari 2020 is het mogelijk om hieraan deel te nemen, als u tenminste eigenaar bent van een woning die gebouwd is vóór 1980. Na aanmelding komt er een adviseur bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

Voor de afspraak bij u thuis en het adviesrapport wordt een eigen bijdrage van € 20 gevraagd. Daarna ontvangt u offertes in uw mailbox voor de maatregelen die op uw woning van toepassing zijn. Denkt u hierbij aan dak-, vloer- en spouwmuurisolatie en isolatieglas.

Collectief inkopen is goedkoper

Doordat er voor meerdere huishoudens isolatie in kan worden gekocht tijdens deze collectieve inkoopactie, verzekert u zichzelf van een goede aanbieding. U hoeft overigens niet zelf op zoek naar een leverancier of zelf materiaal in te kopen. De uitvoering gebeurt door betrouwbare lokale bedrijven.

Daarnaast zijn er verschillende gunstige financiële regelingen, subsidies en duurzaamheidsleningen tegen heel aantrekkelijke voorwaarden beschikbaar. Dat maakt het extra interessant om juist nu in actie te komen.

Aanmelden voor 28 februari

Inwoners van Bronckhorst kunnen zich nu nog aanmelden via www.achterhoeksebespaaractie.nl/bronckhorst. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Energieloket via telefoon (0314) 820 360 of mail naar vragen@achterhoeksebespaaractie.nl.

Meer info

Op Morgen, voor ons klimaat

Op Morgen is een platform waar we onze krachten bundelen voor een beter klimaat. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven. Laten we deze verhalen delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor de toekomst. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet!