Jonge Bronckhorster? geef jouw mening en maak kans op een #Slimmerchillen cadeaubon

U bekijkt een pagina uit het archief 11-08-2020

Is het juichverbod in voetbalstadions realistisch? Hebben horecaondernemers gelijk als ze beweren dat de 1.5m maatregel niet uitvoerbaar is? En moet het coronavaccin voor iedereen verplicht worden? Via dagelijkse #slimmerchillen-zomerstellingen kan jij jouw mening geven. Meedoen kan lucratief zijn. 

In vergelijking met vorige week is er sprake van een (forse) stijging van het aantal coronabesmettingen in Nederland en omringende landen. Daarom wordt iedereen gevraagd alert te blijven en zich te houden aan de maatregelen. De jongerencampagne ‘Slimmer chillen = Corona killen’ van acht veiligheidsregio’s, waaronder de regio waar Bronckhorst onder valt, kan jou daar een handje bij helpen. Ken je de campagne? Hierin word je uitgedaagd om creatieve oplossingen te bedenken om veilig met je vrienden te chillen, op 1.5m afstand. Als we die oplossingen met elkaar delen op social media via #slimmerchillen of op www.slimmerchillen.nl, dan helpen we elkaar een handje.

Zomerstellingen

Ook willen de veiligheidsregio’s graag jouw mening weten over hoe het verder moet. Want we zijn voorlopig nog niet van het coronavirus af en een vaccin laat vermoedelijk nog lange tijd op zich wachten. Maar oplossingen die bedacht worden zijn niet altijd zwart-wit. En dus zijn we benieuwd wat jij ervan vindt. Doe je mee? Reageer dan op de #slimmerchillen-zomerstellingen. Elke dag leggen de veiligheidsregio’s jou op www.slimmerchillen.nl en via #slimmerchillen een actuele stelling voor. Als jij jouw stem uitbrengt en met een korte motivatie, maak je kans op een cadeaubon.

Meer weten?

Meer weten over de zomerstellingen of andere slimmerchillen acties zoals de rap- of posterwedstrijd? Kijk op www.slimmerchillen.nl.