Jonge mantelzorger opgelet! Gaan jullie mee zwemmen in Vorden op 16 augustus?

Op 16 augustus van 13.00 tot 16.00 uur hebben we weer een leuke activiteit gepland voor jou als jonge mantelzorger (tussen de 8 en 21 jaar). Het is zomer en wat is er dan fijner dan lekker te gaan zwemmen in een buitenbad. Ga je mee zwemmen, duiken en afkoelen in buitenbad In de Dennen in Vorden (Oude Zutphenseweg 7)? Leuk! Wij zorgen voor wat lekkers en drinken. Geef je snel op. Een vriendje of vriendinnetje meenemen mag. Het is gratis.

Is vervoer een probleem? Bel ons dan even, dan kijken we of we iets kunnen regelen. Aanmelden kan t/m 15 augustus a.s. door het aanmeldformulier in te vullen of te bellen naar de gemeente, tel. (0575) 75 02 50.

Aanmelden zomeractiviteit

Wat is een jonge mantelzorger?

Vaak is de vraag wie is nou een jonge mantelzorger? Ken ik een jonge mantelzorger of ben ik misschien een jonge mantelzorger? Zorg jij voor iemand thuis? Of moet je na school meteen naar huis omdat je broertje, moeder of opa je nodig heeft? Dan ben je een jonge mantelzorger en je bent zeker niet de enige! Eén op de vier jongeren in Nederland is jonge mantelzorger. Dat betekent dat zij helpen met de zorg voor hun familie. Of ze maken zich hier veel zorgen over.