Junior Energiecoach zoekt gezinnen

Hoe besparen we thuis zo leuk en gemakkelijk mogelijk energie? Kinderen tussen de 7 en 12 jaar kunnen het leren met de Junior Energiecoach: een leuk en leerzaam spel om thuis energie te besparen. Kinderen en ouders in Bronckhorst kunnen gratis meedoen via Agem Energieloket. Doe ook mee!

Lampenjacht en stekkerexpeditie

Met de Junior Energiecoach gaat u met het hele gezin aan de slag met wekelijkse opdrachtjes. Er zijn iedere spelronde speciale Junior Energiecoach-filmpjes van Varkentje Rund (bekend van Klokhuis) online. Deze gaan vergezeld van leuke en soms geheime opdrachten, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft er mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!? Kinderen worden na afloop van het spel echte Junior Energiecoaches. Maar het spel is natuurlijk ook leuk en leerzaam voor ouders.

Het spel is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Doel van Junior Energiecoach is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Het spel start op 3 oktober 2020 en duurt vijf weken.

Meedoen aan het spel of op zoek naar meer informatie?

Meedoen aan het spel kan via www.agem.nl/juniorenergiecoach. De inschrijving loopt tot en met 27 september 2020. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij! Doet u mee?