Kunstzinnige inwoners opgelet! Exposities mogelijk in gemeentehuis

Zoekt u als kunstenaar uit onze gemeente een mogelijkheid om uw werk te presenteren aan een breed publiek? Dan hebben wij een mooie ruimte voor u in de aanbieding. Wij bieden in 2020 wederom 4 kunstenaars de gelegenheid om 3 maanden hun werk te exposeren in de vergadervleugel van het gemeentehuis. Hier is ruimte voor ongeveer 10 (hangende) werken. De expositieruimte is een openbaar deel van het gebouw, waar veel gasten van de gemeente over de vloer komen.

Win-win

Met de exposities biedt de gemeente kunsttalent in Bronckhorst een mogelijkheid om zich bekend te maken. Inwoners kunnen met diverse kunstuitingen kennismaken. De exposities vormen zo een leuke manier om kunst en cultuur onder de aandacht te brengen in de gemeente.

Vragen of aanmelden

Hebt u vragen? Bel dan met ons via tel. (0575) 75 02 50 of mail via info@bronckhorst.nl. Wilt u graag exposeren, stuurt u dan uw complete aanvraag voor 23 oktober 2019 in via de pagina 'Exposeren in het gemeentehuis'. Vergeet niet om afbeeldingen van uw werk te uploaden. Als u één van de uitgekozen kunstenaars bent, dan krijgt vóór 1 december 2019 bericht.