Laat uw duurzame woning zien tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute!

U bekijkt een pagina uit het archief 20-10-2020

Op zaterdag 7 november 2020 organiseert Agem Energieloket voor de achtste keer de Achterhoekse Duurzame Huizenroute. Tijdens de huizenroute kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen achter de voordeur van duurzame woningen, bedrijven en andere objecten. Dit jaar is dit vanwege het coronavirus niet fysiek achter de voordeur, maar kunt u de woningen thuis digitaal bekijken. Agem Energieloket zoekt hiervoor nog deelnemers met duurzame panden!

Huizenroute

De huizenroute is ieder jaar een mooie en inspirerende manier voor eigenaren om hun ervaringen te delen en de energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te laten zien aan andere inwoners uit de Achterhoek. Wilt u op 7 november digitaal uw deuren openen en uw streekgenoten inspireren met uw maatregelen en ervaringen? Schrijf u dan in op www.achterhoekseduurzamehuizenroute.nl.

Hebt u bouw- of verbouwplannen en wordt u zelf graag geïnspireerd tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute? Noteer dan 7 november a.s. alvast in uw agenda en houd de website in de gaten.