Maak een energieke foto en win een energiedisplay!

U bekijkt een pagina uit het archief 15-01-2021

Hoe ziet energiek Bronckhorst eruit volgens u? Met uw foto van energiek Bronckhorst maakt u kans op een energiedisplay. Daarmee kunt u zien hoeveel energie u verbruikt in huis. Hoe werkt het? Plaats uw foto vóór 15 januari 2021 op Facebook of Instagram met de hashtag #OpMorgenBronckhorst.

Maakt u geen gebruik van social media? Mail uw inzending dan naar info@op-morgen.nl.


De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt vermeld op de gemeentepagina’s. De mooiste ingezonden foto’s kunnen worden geplaatst op de website en in de gemeentegids.

Wat kunt u winnen?

Meedoen kan tot 15 januari 2021. De prijs: een energiedisplay waarmee u kunt zien wat u verbruikt in huis. Deze werkt als u een slimme meter hebt van na 2014.

Jury

De jury bestaat uit wethouder Paul Hofman, duurzame Bronckhorster Gijs Jolink en Kjeld Kempers, jeugdburgemeester van Bronckhorst van 2019-2020. Zij kiezen een winnaar.

Lever energiemuntjes in!

Heeft u nog muntjes uit de Op Morgen energiebox in huis? Deze kunt u tot 31 december 2020 inleveren voor gratis energiebesparende producten. Meer info vindt u op www.op-morgen.nl  bij de deelnemende ondernemers. Doen!

Meer info

Op Morgen, voor ons klimaat

Op Morgen is een platform waar we onze krachten bundelen voor een beter klimaat. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven. Laten we deze verhalen delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor de toekomst. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet!