Meer winst met minder energie

Bent u ondernemer in Hummelo, Keppel of Drempt en wilt u ook meer winst maken met minder energie? Kom dan naar de informatieavond op 17 oktober, vanaf 19.30 uur bij FF naar Steef in Hummelo. Georganiseerd door OVHKD en Achterhoek Onderneemt Duurzaam.

De Achterhoekse aanpak

In de Achterhoek helpen ondernemers elkaar om energie te besparen en duurzaam te ondernemen. Successen en ervaringen worden onderling gedeeld. Bovendien kunnen bedrijven gebruik maken van een gratis Energiescan of een Duurzaamheidsscan, die de gemeente en de provincie in Bronckhorst ter beschikking stellen. Achterhoek Onderneemt Duurzaam is een initiatief van de Samenwerkende Industriële Kringen in de Achterhoek. Voor ondernemers, door ondernemers. Maak daarom ook gebruik van de voordelen!

Wat levert deze avond op?

In anderhalf uur hoort u alles over deze aanpak. Over hoe u fors kunt besparen op de energierekening (aan de hand van voorbeelden van andere Achterhoekse bedrijven). Over hoe u uw bedrijf beter klaar kunt maken voor de toekomst én het milieu minder belast. En over de verplichtingen van de overheid (heeft u al voldaan aan de informatieplicht van de Wet milieubeheer?).

Vijf redenen waarom u erbij wilt zijn

  1. De Achterhoekse aanpak: ondernemers uit de Achterhoek helpen elkaar duurzaam te ondernemen en energie te besparen
  2. Tot maar liefst €7000,- per jaar besparen met gedrag? U hoort hoe
  3. Alles wat u wilt weten om aan de slag te gaan in één avond
  4. Ken uw verplichtingen, voorkom onnodige boetes en hoor hoe u dat aanpakt
  5. Uw klant vraagt steeds meer aandacht voor duurzaamheid en klimaat. Wees voorbereid

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via info@ov-hkd.nl  of info@achterhoekonderneemtduurzaam.nl.

Meer info

Op Morgen, voor ons klimaat

Op Morgen is een platform waar we elkaar inspireren. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven. Laten we deze verhalen delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor de toekomst. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet!

Wilt u meer weten? Kijk op de pagina 'Op Morgen, voor ons klimaat'