Meld beweegactiviteiten 55+ aan bij Beweegmakelaar

U bekijkt een pagina uit het archief 31-03-2020

Beweegmakelaar Lise Middelkoop is al enige tijd actief in Bronckhorst. De beweegmakelaar kan u helpen bij het zoeken naar een passende beweegactiviteit. Voor inwoners die liever zelf op zoek gaan, maakt Lise nu een overzicht van georganiseerde én ongeorganiseerde beweegactiviteiten. Die bundelen we in een boekje, dat we beschikbaar stellen voor iedere 55+ inwoner in Bronckhorst.


Boekje

Het boekje is gericht op sport- of beweegactiviteiten voor 55-plussers. Het gaat bijvoorbeeld om de wandelclub die mensen verwelkomt, of de fietsvereniging die nieuwe leden zoekt. Al het beweegaanbod dat open staat voor nieuwe deelnemers nemen we graag in het boekje op. Het gaat hier om activiteiten waar fysieke inspanning (zeer licht of zwaar intensief) bij komt kijken. Veel hebben we al in beeld, maar veel ook nog niet. Om het boekje zo compleet mogelijk te krijgen heeft Lise uw hulp nodig.

Meld uw 55+ beweegactiviteit aan!

Organiseert u een sport- of beweegactiviteit gericht op 55-plussers en verwelkomt u graag nieuwe leden? Meld uw activiteit dan aan via onderstaande link.

Aanmelden beweegactiviteiten 55+

Een vermelding in het boekje is gratis en de uitgave wordt breed verspreid onder de doelgroep. De planning is om het boekje in 2020 uit te brengen.