Nieuw: onze Beweegmakelaar!

U bekijkt een pagina uit het archief 17-09-2019

Komt u in beweging met Lise? Voldoende bewegen is gezond en leuk. Maar hoe begint u met bewegen? Lise Middelkoop is sinds kort Beweegmakelaar in Bronckhorst en helpt u graag op weg. De Beweegmakelaar biedt ondersteuning bij het vinden van een geschikte sport- of beweegactiviteit en kan u helpen om structureel meer beweging in uw leven te brengen. De ondersteuning kan bestaan uit een doorverwijzing naar een vereniging of beweeggroep, maar ook een langer individueel traject is mogelijk.

Voor wie?

Als u genoeg beweegt verkleint u de kans op overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, depressies of andere gezondheidsproblemen. Dit kan in de vorm van sport, maar ook voldoende actief zijn in het dagelijks leven draagt bij aan gezond leefpatroon.

Alle inwoners vanaf 16 jaar die graag meer willen bewegen kunnen een beroep doen op de Beweegmakelaar. De Beweegmakelaar is er ook als u graag meer anderen zou willen ontmoeten. In dit geval kan sport en bewegen als middel worden ingezet, maar is het ook mogelijk om activiteiten op het gebied van cultuur, muziek of vrijwilligerswerk te ontdekken als dit beter aansluit op uw interesses. Aanmelden is gratis. U kunt ook iemand anders in uw omgeving aanmelden of u kunt zich laten doorverwijzen door een zorgverlener, zoals een fysiotherapeut of huisarts.

Interesse?

Lise: “Bent of kent u iemand die een beroep op mij wil doen? Aarzel dan niet en neem contact op. Samen met u plan ik dan een afspraak. Dit kan bij u thuis, op het gemeentehuis of een openbare plek bij u  in de buurt. Graag tot gauw.” Voor vragen of aanmelden kunt u Lise bellen op (06) 86 86 04 49 of een mail te sturen naar beweegmakelaar@bronckhorst.nl