Nieuw telefoonnummer en nieuwe website Dementienetwerk

Het Dementienetwerk Zutphen-Lochem-Vorden e.o. ondersteunt ruim 10 jaar mensen met dementie en hun naasten bij dementie. Nu is er een algemeen telefoonnummer voor het Dementienetwerk: (0314) 35 71 16. En er is een nieuwe website die mensen met dementie en hun naasten de weg wijst: www.dementienetwerk.nl

Informatie en casemanager

Met de nieuwe website kunnen mensen met dementie en hun naasten informatie vinden over de verschillende vormen van zorg en ondersteuning. Er worden tips gegeven voor het bezoek aan de huisarts en er wordt uitgelegd wat een casemanager dementie voor hen kan betekenen. De casemanager is gespecialiseerd in dementie en begeleidt mensen met dementie en hun naasten thuis. Tijdens kantooruren kunt u de casemanagers dementie nu rechtstreeks bereiken via telefoonnummer (0314) 35 71 16.

Voor wie?

Dementienetwerk Zutphen-Lochem-Vorden e.o. is er voor de inwoners van gemeente Zutphen, Lochem en de kernen Baak, Bronckhorst, Olburgen, Rha, Steenderen, Toldijk, Vierakker, Vorden en Wichmond van gemeente Bronckhorst. Voor meer informatie over het Dementienetwerk, kunt u contact opnemen met Alie Fokkens, netwerkregisseur dementie, telefoon 06 82 08 23 17 of afokkens@sutfene.nl of met een van de casemanagers via bovenstaand telefoonnummer.