Nieuwe gemeentegids najaar 2020. Geef wijzigingen tijdig door!

U bekijkt een pagina uit het archief 26-05-2020

U kent de gemeentegids als een naslagwerk vol informatie over de gemeentelijke organisatie en de adresgegevens van verenigingen, scholen, stichtingen, bedrijven en instellingen in Bronckhorst. In het najaar van 2020 geeft de gemeente weer een ‘up to date’ gids uit, die u dan bij verschillende afhaalpunten gratis kunt afhalen. We maken de gemeentegids net zoals de laatste edities samen met specialist FMR-producties uit Den Helder.

In de nieuwe gids is vanzelfsprekend ook weer ruimte voor advertenties van bedrijven uit Bronckhorst en de omliggende regio. Hebt u een hier een bedrijf, dan is de kans groot dat FMR u, mede namens de gemeente, benadert over de advertentiemogelijkheden. U kunt hiervoor zelf ook contact opnemen met FMR-producties via tel. (0223) 66 14 25.

Digitaal

Naast de gedrukte gids staat op de pagina 'Gemeentegids' op deze website een digitale gemeentegids met de actuele adressen van verenigingen en instanties. Deze wordt zeer regelmatig bijgewerkt. Als uw vereniging bijvoorbeeld eind 2020 als de nieuwe gids net een aantal maanden uit is, een nieuwe secretaris krijgt of u verhuist met uw organisatie, dan kunt u hierin de actuele gegevens laten opnemen (gratis, door dit door te geven aan FMR)! Van de digitale gemeentegids is ook een gratis app beschikbaar.

Meer info

Vermelding instanties en verenigingen

Verenigingen, scholen, stichtingen en instellingen van wie de adresgegevens kosteloos worden opgenomen, worden tot de zomer benaderd door FMR. Als u wijzigingen of aanvullingen hebt op de (adres)gegevens die van uw instantie/vereniging in de huidige gemeentegids staan, dan kunt u deze ook zelf mailen naar info@fmrproducties.nl of opsturen naar FMR-producties, Postbus 23, 1780 AA Den Helder, o.v.v. Gemeentegids Bronckhorst najaar 2020-najaar 2022. Het is niet alleen voor ons als gemeente van belang inwoners zo actueel mogelijk te informeren, ook voor uw vereniging/stichting is het belangrijk om op de juiste wijze in de gids vermeld te staan, onder meer voor nieuwe leden die zich willen aanmelden.