Nieuwe inrichting De Strip in Hengelo Gld

U bekijkt een pagina uit het archief 28-06-2022

De Strip in Hengelo (Gld) richten we opnieuw in. De Strip is de openbare ruimte tussen de Regelinkstraat en de Albert Heijn in het centrum van het dorp. Aannemer Dusseldorp is nu aan het werk rondom gezondheidscentrum De Eik. Hier plaatsen zij straatkolken (putten) voor de afvoer van regenwater en passen zij het straatwerk aan. Ook komen er nieuwe plantvakken. Zo wordt De Strip straks weer mooi groen!

Planning

De werkzaamheden duren nog tot eind juni. Het gezondheidscentrum en de Albert Heijn zijn lopend en ook met een rolstoel bereikbaar. Enkele parkeerplekken van de parkeerplaats aan de Raadhuisstraat gebruiken wij tijdelijk als opslagterrein. Op vrijdag maken wij de parkeerplaats vrij voor de weekmarkt, zodat u ook daar uw boodschappen kunt blijven doen.

Veiligheid

Uiteraard denken wij aan uw veiligheid door het plaatsen van waarschuwingsborden en afzettingen. Betreding van het werkterrein is niet toegestaan. Hulpdiensten zijn op de hoogte van onze werkzaamheden.

Vragen?

Aannemer Dusseldorp is uw aanspreekpunt bij vragen. U kunt contact opnemen met omgevingsmanager Leon Heusinkveld via tel. 06 34 39 07 85 of e-mail l.heusinkveld@dusseldorp.nu.