NL-Alert ingezet bij brand recyclingbedrijf

Ontvangt u een NL-Alert? Lees meteen het bericht, kom in actie en informeer anderen! Het alarmmiddel NL-Alert is op 1 mei nog ingezet bij een brand op het terrein van een recyclingbedrijf in Eibergen. In het NL-Alert lazen omwonenden van de brand en dat zij vanwege de rook ramen en deuren moesten sluiten en de ventilatie moesten uitschakelen.

Het alarmmiddel NL-Alert waarschuwt en informeert u bij acute noodsituaties. Bijvoorbeeld bij een grote brand, rookwolk met giftige stoffen of terroristische aanslag. In een NL-Alert staat wat er aan de hand is, wat u moet doen en waar u meer informatie kunt vinden. NL-Alerts ontvangt u op uw mobiel. Ook ziet u NL-Alerts op steeds meer digitale reclameschermen en digitale reisinformatieschermen van trein en bus. Ziet u een NL-Alert? Lees meteen het bericht, kom in actie en informeer anderen.

Zo ontvang je NL-Alert

Om NL-Alerts te ontvangen, hoeft u niets te doen. NL-Alert is gratis en anoniem. Als er een NL-Alert op uw mobiel binnenkomt, hoort u een hard en doordringend alarmgeluid. Dat klinkt anders dan een normaal bericht.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op NL-alert.nl.