Nomineer nu uw favoriete ondernemer/bedrijf voor de Publieksprijs!

Ondernemers zijn belangrijk voor onze gemeente. Ze zorgen voor de werkgelegenheid van onze inwoners, maar dragen ook in belangrijke mate bij aan de leefbaarheid in de kernen. Denk aan sponsoring van diverse activiteiten en sportverenigingen. Onze gemeente wil graag haar waardering uitspreken voor de ondernemers in Bronckhorst. Daarom organiseren we dit jaar voor het eerst, op initiatief van de gemeenteraad, samen met een werkgroep van enkele ondernemers, de uitreiking van de Ondernemer van het Jaar prijs.

Ook is er een Startersprijs en Publieksprijs. Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 9 november in Hummelo. De bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen zijn gevraagd kandidaten aan te melden voor de Ondernemer van het jaar en Starter van het jaar. En u als inwoners vragen wij mee te doen door de ondernemer (bedrijf moet gevestigd zijn in Bronckhorst) waarvan u vindt dat die in het zonnetje gezet moet worden aan te melden voor de Publieksprijs. We zijn heel benieuwd! 

U kunt de ondernemer/het bedrijf voor 30 juni aanmelden via info@bkbronckhorst.nl. Wij vragen u hier naast naam van de ondernemer/het bedrijf in een korte motivatie van max. 5 regels aan te geven waarom u de ondernemer/het bedrijf nomineert voor de Publieksprijs. Een jury kiest de genomineerden voor de ondernemersprijzen, waaronder uit uw aanmeldingen die voor de Publieksprijs. Wie de Publieksprijs wint, bepaalt u vervolgens uit de gekozen selectie. Daarvoor komt een openbare stemronde voor inwoners in het najaar. U hoort te zijner tijd hoe dat in z’n werk gaat. Voor nu horen we heel graag welke ondernemer u nomineert voor de Publieksprijs.